ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΕΡΤΕΚΑ Α.Ε.

Η ΕΡΤΕΚΑ Α.Ε. είναι μια ελληνική κατασκευαστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1961. Από τότε η εταιρεία έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα μεγάλης σημασίας έργα σε όλη την Ελλάδα (δημόσια έργα και ιδιωτικές επενδύσεις), θέτοντας υψηλά πρότυπα στη βιομηχανία, ξεπερνώντας τις προσδοκίες της αγοράς. Από την αρχή του ταξιδιού η διοίκηση έχει επενδύσει σε άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες για να εξασφαλίσει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών. 59 χρόνια αργότερα η εταιρεία δεν έχει αλλάξει τις προτεραιότητές της και αυτή είναι η ουσία της επιτυχίας.

Η ασφάλεια, η ποιότητα και η παράδοση στο χρονοδιάγραμμα είναι οι τρεις βασικοί παράγοντες που εκτιμούμε περισσότερο και αυτό μας διαφοροποιεί από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Το εργασιακό περιβάλλον, μαζί με την εμπιστοσύνη των εταίρων μας, την ηθική και τις διαδικασίες που αφορούν την ποιότητα, εγγυώνται τις προσδοκίες των πελατών μας.

Λόγω της οργανωτικής μας δομής, του εξειδικευμένου προσωπικού μας, της τεχνικής εμπειρίας και των οικονομικών μας δυνατοτήτων, η εταιρεία είναι σε θέση να ολοκληρώσει επιτυχώς έργα διαφόρων τύπων και πεδίων.

Έργα Υποδομής

Έργα που σχετίζονται με την οδοποιία, τα υπόγεια δίκτυα ύδρευσης, τα υπόγεια λύματα, τα αντλιοστάσια και τα αρδευτικά δίκτυα.

Ηλεκτρομηχανολογικά Έργα

Αυτή η κατηγορία έργων περιλαμβάνει: Υδροηλεκτρικούς Σταθμούς, Σταθμούς Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, Δίκτυα Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, Υποσταθμούς κ.α.

Λιμενικά Έργα

Κατασκευή εμπορικών, βιομηχανικών και ιδιωτικών λιμένων, υποθαλάσσια δίκτυα αποχέτευσης και ηλεκτρικής ενέργειας, μαρίνες καθώς και εργασίες συντήρησης, επισκευής, επεκτάσεις και μετατροπές σε υπάρχοντες λιμένες.

Εμπορικά και οικιστικά έργα

Αυτή η κατηγορία έργων περιλαμβάνει: Κατοικίες υψηλών προδιαγραφών, συγκροτήματα διαμερισμάτων, εμπορικά κτίρια, κτίρια γραφείων, αποθήκες, εγκαταστάσεις με ειδικές απαιτήσεις και προδιαγραφές.

Close Menu